Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŁZA...

****** ***

...malutka, słona PEREŁKA...
...mało kto ją widzi - gdy szkli się w moich oczach...
Przynosi ulgę mojemu sercu i oczyszcza duszę...
Dobrze, że jest zawsze przy mnie
- MOJA PRZYJACIÓŁKA w chwilach smutku...

****** ***

15 020 wyświetleń
139 tekstów
4 obserwujących
  • Bożena BAJA

    6 February 2016, 22:28

    wdech

    ...cudowne rzeczy przytrafiają się nam rzadko, błędy częściej...
    A SZKODA.

  • wdech

    6 February 2016, 22:20

    ?
    no ale jak ja robię błędy :P
    to nie po to by z nich wyciągać
    wnioski
    :)

  • Bożena BAJA

    6 February 2016, 22:02

    wdech

    ...może lepiej robić błędy i wyciągać z nich wnioski, niż - nie robić ich wcale...

  • wdech

    6 February 2016, 21:26

    to masz lepiej

    ja ciągle robię błędy :P niemal się z nich składam :)
    ale to one mają ze mną problem, nie ja
    :P

  • Bożena BAJA

    6 February 2016, 20:52

    wdech

    Dziękuję.
    Raczej nie robię błędów, a jednak...

    A co do tego - ...u Ciebie...- jesteś SZYBCIOR...

  • wdech

    5 February 2016, 23:00

    na pewno?
    ,,przymnie,,
    piszemy osobno

    przeze mnie
    przy mnie
    itd.
    -------------------------
    jakby coś u mnie :P
    to daj znać

  • Bożena BAJA

    5 February 2016, 16:58

    constella

    Dziękuję bardzo.
    Tak to odczuwam i przelewam tutaj.
    Pozdrawiam.

  • 5 February 2016, 16:55

    Bardzo mi się podoba stwierdzenie, że łza to przyjaciółka w chwilach smutku ;) To takie prawdziwe!