Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec jesieni

Teksty z obrazami - Koniec jesieni - jesienna mgła
Koniec jesieni - jesienna mgła

Maluję pędzlem las złocisty.
Szybko mknie życie.
W pośpiechu jestem, by zdążyć.

Szumią drzewa.
Odpocznę, jeszcze zdążę.
A teraz trwam w tej pięknej ciszy.

Celebruję ten czas.
Kiedy nic nie muszę.
Deszcz szeleszczących liści.

Chodź ze mną, na chwilę choć zostań.
I poczuj, jak smakuje jesienny wiatr.

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących