Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie(bo)

Teksty z obrazami - nie(bo) - motylek96
nie(bo) - motylek96

malowałeś burzowe chmury nad głową
mówiąc że deszcz potrzebny jest światu
a ja pragnęłam niczym słonecznik
w ciepła stronę kierować twarz

jesień pięknie malowała obrazy
zima padała u stóp
wiosna kolorami wybuchała
porażając wolą życia

okna przyglądały się latarniom

a my topilismy czas w kałużach

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!