Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia słowa

Mała sprawa a zmienia
nie ma bez niej dnia
kiedy dzień się zaczyna

Mały drobiazg
nic nie kosztuje
nie potrzeba wysiłku

Wystarczy dobre słowo
tak niewiele a zdziałać
może mnóstwo

Na Dzień Dobry
i na Dobranoc
Nie zapomnij szepnąć

Do ucha kocham Cię
Jesteś moim skarbem
Dziękuję Ci że Jesteś

Proste słowa
nie przemijają znaczą
trwały ślad w sercu
pozostawiają

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!