Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajki - Mitomanki 20

Mała psiapsióła
biła się z nie mocą
konspiracji
co by nie dodać
zawsze musi być do przodu
bo 3+3 = 9 a nie ? :(
ma wyjść bilans bociani...

Morał Bajki

Zmykaj czym prędzej
od lichwiarzy
nim licząc puszczą
cię z torbami
jeśli liczysz na siebie
będzie dobrze i spokojny sen...

Z cyklu było sobie życie...cdn.

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!