Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mała prawda

Mała prawda.
Cicho szaaa...
Zbliża się małymi krokami.
Błądzi między kłamstwem i obłudą.
Czy zdąży przebić się przez uporczywy mur przeciwności?
Próbuje,kaleczy się,ledwo żyje.
Podkuliła ogon i odeszła...
Niezrozumiana...

AZ

1831 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
  • DorotaB

    21 September 2015, 17:59

    Interesujący i taki twórczy dla mnie idealny.Pozdrawiam

  • Cris

    21 September 2015, 16:06

    ciekawy wiersz.
    pozdrawiam.
    :)

  • nicola-57

    21 September 2015, 14:49

    tak..., db, za.