Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Magia ognia
to część naszej duszy
której jeszcze nie znamy
Lecz próby życia
pozwolą nam
przejść płomienie
po to by odkryć
czym jest miłość ...
To że przeszliśmy
przez jego krąg
daje nam siły
by trwać dalej
ci co zostali
bo się bali - tylko śnią
nie odkryją jego mocy
gdyż strach ułudy
odbiera siły
by walczyć
o to co piękne
w życiu jest...
Więc idź nie bój się
by móc poznać
miłość smak
kochać i być
kochanym znów .

Dedykowany ...

http://www.youtube.com/watch?v=VAtVdHp-30U

52 555 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    13 June 2012, 21:41

    :)) Miło mi,że ci się podoba,ale lekka przesada co do mojej osoby. Dziękuje pozdrawiam ciepło :))

  • rekontra

    13 June 2012, 19:29

    Profesor Kolakowski taką sentencje śwatu ogłosił;
    "Nieskazitelność nie leży w ludzkiej naturze" Myślę, że Ty jesteś
    wyjątkiem. Wiersz , już kolejny - piękny . pozdrawiam..