Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszczem

Łzy są czasem jak deszcz
pojawiają się tak nagle że nie
sposób tego przewidzieć ani
zobaczyć jak po nas spływają

ocierane skrzętnie przed światem
tłumione w ciężkiej ciszy w rękawach
zamykany ból duszony przed krzykiem

niektóre łzy sprawiają że stajesz się
niewidoczna dla innych wokół
ciebie udawają że ich nie widać

a one i tak spadają
tworząc wielką kałużę...
https://www.youtube.com/watch?v=cc7VNKIRe4s

65 920 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    15 March 2019, 08:09

    dzięki Smoku za ten błękit;-)))

  • 14 March 2019, 18:23

    Zaglądam, by Ci zabełtać w głowie błękit i resztę tęczy... ;)
    Miłego wieczorku. :))

  • kati75

    14 March 2019, 11:32

    Smoku bo życie nie jest różowe;-)Czasem mam wrażenie ,że za dużo w nim szarości dzięki ,że zaglądasz czasem na to moje pustkowie.Pozdrówka;-)))

  • 13 March 2019, 21:37

    Po każdym deszczu pojawia się piękna pogoda.
    Kati, co to za smuty??? Ładne, ale takie... czarno-białe...
    Miłego wieczoru. :))