Menu
Gildia Pióra na Patronite

łza dla Jacka

Teksty z obrazami - łza dla Jacka - klorynda
łza dla Jacka - klorynda

łza dla Jacka
Bracie
jesteś już tam
podobno w lepszym świecie
twoje cierpienie
już skończone
z oczu spłynęła łza
umarł kawałek serca
pa

25 105 wyświetleń
92 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!