Menu
Gildia Pióra na Patronite

Narcyz

lustrzane nekrologi
ginę nędznie
nieprzyjemnie
nieznana
Najbliższemu

Mój
ujęty tylko
kochaniem
niemożliwego
egoizmu

musi siebie biernie nienawidzić

13 736 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
  • vikkka

    1 March 2014, 16:53

    Lub się dobrze czuje- wiersz przemawia do całości

  • 1 March 2014, 12:26

    Z pozoru może i biernie....
    ^^