Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Lustruję siebie,
zamiast tylko przeglądać się w lustrze
Ważę się coś zrobić,
zamiast ważyć jedynie swoje ciało
Przykładam się,
a nie tylko przykładam kompresy
do zranionych części
Oczyszczam moje dna,
nie tylko cerę
Odblokowując nie same pory,
ale dzikość drzemiącą we mnie
nie tylko kiedy śpię

414 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!