Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lunatycy Gniewu

Lunatycy gniewu
gdzieś pomiędzy snem i jawą
nie wiedzą do końca, że nie śnią
ale tak przypuszczają ...

Potem czyn dokonany
i sen już nie jest wolnością,
teraz za więzień murami
ich szok stał się rzeczywistością ...

Błądzę samotnie pośród mroku
spacerując po ostrzu noża
a co w mej duszy czai się ...
tego nikt odgadnąć nie może.

71 125 wyświetleń
1139 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!