Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłość z przyszłością

Ludzie wykorzystują.
Ludzie za plecami nieprawdę mówią.
Ludzie traktują jak psa.

Wszystko się zmienia.
Wszystko prawdę przekręca.
Wszystko truje.
Wszystko sprawia, że gorzkie myśli czar wskrzesza.

Wszystkie spojrzenia.
Wszystkie błędy.
Wszystkie zdarzenia.
Są nie do odkręcenia.
Nie ma hamulca,
który skuje lodem w kajdany

814 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!