Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ma być

Ludzie umierają nekrologi na antenie
Tragedia - karetki na sygnale
Nikt nie mówi prawdy

Ani protestuje ?
Ma być pandemia wy głupie ……..

Tam są tory węzły kolejowe
Jadą czołgi dostawy zbrojeniowe
Płynie ropa i gaz

I nikt tego nie bombarduje ?
Ma być wojna wy głupie …….

Wszystko drożeje że aż boli
Ropa stal węgiel inflacja szaleje
Było dobrze a biorą pożyczki
Ile pieniądza drukują

Nikt nie kontroluje ?
Ma być kryzys wy głupie ……..

76 514 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!