Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak motyle

lubisz ciszę
którą motyle przenoszą
na swych skrzydłach
- ich szept czują zmysły

lubisz taniec motyli
które nadaremnie
tłumią zauroczenie
- widoczne w niepewności lotu

lubisz ty - lubię ja
każde z nas
coś z motyla ma

39 590 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!