Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podpaliłeś mój las i patrzyłeś jak płonie

Lubiłeś tańczyć ze mną
Trzymając cygaro
Kłaść się do łóżka
Przy świetle świec
Tulić przy kominku
Gdy za oknem biało
Przez rozgrzane węgle
W ramiona me wbiec
I wszystko byłoby tak piękne
Gdybym nie była łatwopalna

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!