Menu
Gildia Pióra na Patronite

oda

lubię zaglądać w twe wnętrze,
z którego bije oślepiający mnie blask,
kusisz wtedy maślanym spojrzeniem
by zajrzeć głębiej w twoje zakamarki,
wiedziesz mnie swoją drogą mleczną
do najwytrawniejszych rozkoszy,
bywa też, że obdarzasz mnie zimnym sercem
i rzucasz mięsem, ale stwierdzam, że masz jaja
skoro otwierasz się dla mnie z tym wszystkim
codziennie z rana - lodówko kochana!

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • tusiak

    17 March 2013, 13:56

    i o to chodziło ;)
    dziękuję za opinię

  • EmilG

    17 March 2013, 13:48

    zaskakujące i ujmujące zakończenie wiersza ;)

    podoba się ;)