Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niech to zostanie między nami

lubię te ukłony od pana
wieczorową porą
zaproszenia na lampkę Pinot Noir
wysyłane regularnie na czarno

lubię te wyrazy od pana
bez specjalnych okazji
kompozycje deux fragrances
prowokują aurę in flagranti

lubię te szarmancje od pana
przy przejściu do pytań otwartych
schadzki w świecie femme fatale
kuszą by się fatalnie zauroczyć

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!