Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię pić czarną kawę i słuchać muzyki,
i mogę wtedy wszystko przemyśleć
i puścić wodze fantazji.
Wszystko się kiedyś kończy,
ale to od Ciebie zależy jak...

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    12 August 2015, 19:01

    Przemyśleć ? -
    swój mały świat,
    połechtać ego
    no i wspomnieć jego
    czyli ograniczyć się
    do siebie no i trochę
    Jego