Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię, gdy

Lubię, gdy
Nazywasz mnie Księżniczką.

Lubię, gdy
Spędzamy razem czas.

Lubię, gdy
Wiem, że mam w tobie podporę.

Lubię, gdy
Uczysz mnie nowych rzeczy.

Lubię, gdy
Powtarzasz, jak ważna dla ciebie jestem.

Lubię, gdy
Mówisz, że jestem najpiękniejsza.

Nie lubię, gdy
Wiem, że to zwykłe marzenia.

32 790 wyświetleń
337 tekstów
63 obserwujących
  • Kasik

    22 March 2014, 09:55

    Kamilo, bardzo się cieszę, że spodobał Ci się ten wiersze :) i dziękuję za miłe słowa :)

  • Kamila 6

    21 March 2014, 19:35

    Dokładnie, każdy lubi miłe słowa. Sczególnie te wypowiadane przez ukochaną osobę. :)
    Niestety świat przesycony jest brakiem uprzejmości i empatii. Jak widać zdarza się to też i na tym portalu.
    Wiersz bardzo mi się podoba, choć ma smutne zakonczenie.
    Pozdrawiam! :)

  • Kasik

    21 March 2014, 15:10

    Hm... Nie spodziewałam się takiej wymiany zdań pod wierszem.
    Więc zgodzę się z Waldemarem, każdy lubi być chwalony, ja również. Niektórzy nie słyszą tego zbyt często.
    Pozdrawiam :)

  • dzieńświstaka

    20 March 2014, 23:59

    Roza, napisałeś "jak doświadczona 55 latka" pytanie.. czy Ty jesteś w tym wieku, kobietą udającą na tym portalu faceta, czy wiesz ile lat ma Autorka tej myśli?

  • RozaR

    20 March 2014, 23:55

    Umiesz czytać ?

  • dzieńświstaka

    20 March 2014, 23:53

    Roza a u ciebie z mózgiem to ok?

  • RozaR

    20 March 2014, 23:39

    WIEM i wiedza ta jest jak cieżar - kazda doswiadczona zyciem 55-latka widzi człowieka na wylot bardziej niz ja . Pokory wiecej proszę .

  • dzieńświstaka

    20 March 2014, 23:31

    Ja też lubię, jak ktoś ciągle mnie chwali i nie widzę w tym nic złego, każdy z nas tak ma :)
    Nie każda biała kartka, jest biała, kiedy zaglądasz głębiej tym..czerniej :) więc nie oceniaj, kiedy nie wiesz, nie znasz sensu słów :)

  • RozaR

    20 March 2014, 23:08

    Jesteś jak biała kartka papieru

  • RozaR

    20 March 2014, 22:22

    Po prostu lubisz być chwalona. Zawstydź się i odejdź - ale potem wróć wróć jako inny lepszy człowiek.