Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Lubię myśli o Nas "

Lubię ciszę naszych myśli
Potok słów niewypowiedzianych
Nienazwaną, jesienną ulotność,
Melancholijny czas, srebra oczu blask...
Grzane wino z pomarańczą...
Księżyca uśmiech zalotny
Ciepło wesołych ogników tańczących w kominku...
Kilka gwiazd spadających w Nasze ramiona
Szum morza o poranku
Myśl o psie, który wesoło szczeka
Kiedy wracasz z daleka
Lubię myśli o Nas....
Niekończący się wiersz...
Dopisz, co tylko jeszcze chcesz...
O czym marzysz?
Podziel się...
...
Niekończący się Nasz wiersz....

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!