Menu
Gildia Pióra na Patronite

Los

Losu tak naprawdę nie znamy
Czy miłość nam przyniesie
Czy zdaradę w nasze życie wniesie
Czy szcześciem nas obdaruje
Czy pech nam rzuci pod kolana
Czy piękno i urodę da
Czy brzydotę podaruje
Czy oczy pełne prawdy
Czy oczy pełne kłamstwa
Los nasz nieznany i
Los przez nas nieznany

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    15 March 2018, 09:07

    Dlatego żyje mężczyzna dla kobiety, budując teraz ich szczęście na miłości, prawdzie, dobru.