Menu
Gildia Pióra na Patronite

Losowość wyjątkowa i wyborowa

Losowość ową za darmo dostałem.
Lecz jej owoce choć losowe...wybrane.

Zmawiałbym za ten wynik swą spowiedź.
Chociaż szanse takie bardzo losowe.

Wyniki me owe to wolę zachować.
A losowością się nie stresować.

Wynik ten jest me-ga wyjątkowy.
Rozwiązań zaś dużo mi wpada do głowy.

A z tych rozwiązań odpowiedź jest jedna.
To wyjątek odpowiedniej fantazji człowieka.

A ta fantazja choć jest tak ponętna
to też tajemniczo zwie się ... ,,Estera"

Cóż ta fantazja naprawdę istnieje.
Jest jak niebiańsko-ziemskie wyzwolenie.

Chociaż skrzydełek na plecach to nie mam.
To Esterka otwiera mi wejście do nieba.

16 835 wyświetleń
118 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!