Menu
Gildia Pióra na Patronite

zagubiona

Los rzucił mi w życiu wyzwań wiele i wiele miłości,
Dom, mężczyznę,
dzielenie czasem smutku a czasem radości.

Lecz wiem dziś, że to wszystko nie było mi na wieki pisane.
Zatraciłam siebie goniąc za czymś,
co kiedyś błędnie marzeniem zostało nazwane...

1135 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • RoxyRox

    1 May 2014, 23:15

    Ładny, choć smutny...