Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez

Teksty z obrazami - Bez - exsilentio
Bez - exsilentio

Łódź płynie sama
Bez kapitana,
Bez znajomości w planach.
Patetyczna drama.

Knagi, szekle, koje.
Życiowe przeboje.
Zdobyto Troję…
Gnoje

Pozostała skorupa
Żaglami rozpruta.
Nie wytycza jutra
Ręką trupa.

Jedno tylko w próchnie lśni,
Jak cień dni
Ciepłem tli.
Ty.

Quid Quidem

42 082 wyświetlenia
584 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!