Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Litery wypływają ocza
oczami
Konie rozszalałe
biegną po falujących preriach
Suną w milczeniu
Krzyczą
Myśli

Litery sy
sypią

Sypią mi się
Ustami
Wszędzie
nie są

Krzywizny duszy

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!