Menu
Gildia Pióra na Patronite

Literatka

Literatka,i nie
Mowa tu o kieliszku
Mocno dorosła
Z otyłością umysłu
Sięga po kolejny puchar
Nie lodów , lecz wiadomości
Czerpie wenę z puzzli słów
Układanka jednak nie wychodzi
Znów wszystko do szuflady chowa
Ta kuleczka niedocieralna
Ta człowieczyna owa.

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
  • fyrfle

    21 May 2015, 14:52

    Sięgaj, a powoli będzie Ci dane.