Menu
Gildia Pióra na Patronite

Listopad

Listopad...

Chryzantemy pełne łez

Nagie ramiona drzew

Dym świec ulatających

Noc, co z wiecznością łączy

Napisany 20 listopada 2005 r.

1266 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących
  • Ludwikaxv

    13 May 2013, 22:01

    Dziękuję ślicznie :)

  • dawo-turbo

    1 November 2012, 23:59

    Ładne, rzekłbym nawet bardzo ładne.