Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaduszki

zapalę znicz
wspomnieniom,
myśli w przeszłość wyruszą,
trochę się wzruszą,
z płomieniem,
spokój serca nastanie,
nadszedł czas
na wybaczanie,
nadszedł czas
na przemijanie,
nadszedł czas
na zapominanie.

130 925 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!