Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Nią

Leżysz tuż obok mnie
Po dłoni gładzę Cię
Pachną tak Twoje włosy
Jak krople porannej rosy

Usta nasze się łączą
Palce po plecach się plączą
W jedno się ciało łączymy
Oddechy nasze liczymy

Ciał naszych gorący splot
Jest jak huragan czy grzmot
Oczy Twe rozżarzone
Zmysły tak wyczulone

Potem leżymy bez sił
Przez kilka słodkich chwil
W ramionach moich malutka
Tulisz się taka cieplutka

48 115 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • kuloodporna

    28 February 2021, 21:15

    Jeju ale to to takie sweet......😊