Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

Leżymy razem,
wśród okruchów ciastek,
oboje brudni od czekolady,
upojeni sobą nawzajem.
Nie mogąc się napatrzeć,
jak nasze anioły leżą obok Nas,
cieszymy się tą chwilą,
bo przecież tylko Miłość potrafi zatrzymać czas...

...trzymając Cię za rękę,
uśmiecham się szeroko,
pochylam się do Ciebie
i szepczę na ucho:
"Teraz jestem szczęśliwa,
tu, z Tobą."

10 302 wyświetlenia
87 tekstów
7 obserwujących
  • czarna mamba

    3 July 2013, 15:44

    bomba :)

  • I.Anna

    3 July 2013, 14:18

    uczuciami pisze się najładniejsze wiersze

  • krysta

    3 July 2013, 14:08

    uroczy wiersz :)