Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kołyska

Leżę w kołysce
Ktoś mnie kołysze
Wciąż w bok i w bok
Ktoś szepcze słowa
Które brzmią jak modlitwa
Ktoś staje nade mną
Widzę błysk metalu
I uśmiech
Jakże piękny może być
Ostatni uśmiech życia

Leżę w kołysce
Nic już nie czuję

To dobre miejsce
Na trumnę

32 790 wyświetleń
337 tekstów
63 obserwujących
  • Kasik

    23 November 2013, 13:52

    Myślę, że w pewnym sensie można by było tak to nazwać :)
    Dziękuję ;)