Menu
Gildia Pióra na Patronite

On i Pralina

Leżała na stoliku
Czekoladka w papierku
On miał słabość do cukru
Chciał ją zjeść
Otworzył słodycz
Cukrem chciał się osłodzić
Jednak na później zostawił
Wyszedł zadowolony
Przechodził ulicami miast
Na imprezie szalał
A w domu leżała
Słodka czekoladka
O niej zapomniał
A kiedy wrócił
Miał ochotę
Słodycz zjeść
Roztopiła się pralina
Nie było cukru
Przy niej już nie będzie słodził
Skończyła się jego słodka słodycz.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących