Menu
Gildia Pióra na Patronite

poranne porządki

lepiej o wczoraj
nie pytać jutra
i nie zmywać szminki tonikiem

lepiej nie czekać
na przyjście gości
oglądając listonosza z ręcznikiem

lepiej zapomnieć
niż rozgrzebywać
płatki z wczorajszego śniadanka

lepiej uprzątnąć
niż rozpamiętywać
miłość ostatniego kochanka

7876 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
  • 30 November 2021, 20:45

    Nie rozumiem ale ładnie napisanie. Chyba trochę smutne.