Menu
Gildia Pióra na Patronite

#925

lecz nadzieję mam
chociaż czasem przybłąka się
wątpliwość.
Staram się wierzyć
w lepszy dzień
aby się pozbyć
monotonności melancholii.

1767 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    8 October 2015, 20:28

    Dobry mini...