Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jeszcze tu wrócisz "

Lecz nie do mnie - wybaczam
Popłyniesz swobodnie dalej
Nie będę Cię zatrzymywać
Oceanu przecież się nie da
I jeszcze jedno rzec muszę
Miłość nie na tym polega
Wystarczy że wiem - że kocham
Bez tego wielka bieda
Więc wróć choćby i dzisiaj
Do niej z sercem na dłoni
Czas Was już nie goni
Kochaj ją w każdej godzinie
Miłość niech oceanem płynie

27.10.2022
20.44

281 876 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!