Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 28 August 2022

Lato pełne zapachu
uśmiecha się do zakochanych
czerwone róże gubią płatki
na gorącej od uczuć pościeli
ścieżki marzeń wydeptują spełnienie
westchnienia i szepty nie chcą
zasypiać

14 717 wyświetleń
94 teksty
36 obserwujących