Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Latałam w przestworzach.
Zbierałam kwiaty.
Tańczyłam w deszczu.
Leżałam w zbożu.
Odszedłeś...
Chodzę po ziemi.
Zbieram zwiędłe liście.
Topię się.
Wróciłam do początku...

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
  • marka

    10 November 2013, 20:34

    Ładnie poskładany i melodyczny.