Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie krople

Lasy płoneły-
a oni
na szyjach splatali ręce
jak bukiety róż....... ( Zbigniew Herbert)

483 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!