Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwszy śnieg

łapiemy łapczywie
pocałunki

kruche
delikatne

od jutra znów
smutne
brudne ulice

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!