Menu
Gildia Pióra na Patronite

łamię zakazy
kiedy wjeżdżasz
bez przystanku
jak kropka
kończę
jedynie bieg
póki nie dojdziesz
do siebie

https://www.youtube.com/watch?v=a3Duaqis9LY

43 366 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • sprajtka

    1 August 2022, 09:47

    oddzielasz znakiem
    bez wypowiedzenia,
    jestem wskazówką
    czytaj mnie na głos
    czas zniżyć głos
    zrobiłam przerwę
    dla zasady

    od Eneida, ryksza, Naja
  • 31 July 2022, 19:13

    Lubię szybkość, więc przy rozpędzie... nie sposób wyhamować.

    • bystry76

      31 July 2022, 20:51

      Się pani tu niespodziewanie zatrzymała ;)

      od ryksza
    • 31 July 2022, 20:58

      Nie trzymam się sztywno przepisów. Lubię je interpretować po swojemu. :D To i na zakazie musiałam się chociaż na chwilę zatrzymać.

      od ryksza
    • bystry76

      1 August 2022, 18:28

      Na własnej interpretacji można nieźle się przejechać ;p

      od ryksza