Menu
Gildia Pióra na Patronite

Losy ludzkie

Lalka Barbie
u boku Edwarda Gierka
czułaby się jak
prawdziwa kobieta

Trwała w Paryżu
i przeloty samolotem
na malowanie paznokci
kryształowa wanna
i biały jeleń
spieniony na gąbce
studzony prysznicem
osiadł na nodze

Wczasy na Krymie
u boku partyjnych towarzyszy
a poranne śniadanie
u boku olimpijskiego Miszy

Laleczka Barbie
ma wymagania
szpilki nosi nawet w toalecie
je sałatki i jajecznicę
w srebrnym ornamencie...

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!