Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiaty to tylko kwiaty

Kwiaty z mojej piżamy
Są podobne
Jak na twoim posłaniu

Faktycznie
Utonęła
W moich poduszkach

I chyba miało tak pozostać
A jednak kwiaty
To tylko kwiaty

76 536 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!