Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nieskończone piękno..."

Kwiat uśmiech rośliny
Oswojony uwierzył i zaufał
Pielęgnowany przez Ciebie
Miłością obdarzony kwitnie
Odwzajemniając uśmiech
Nieskończone piękno w Tobie
Dziękuję Ci

15.02.2021
05:50

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!