Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień

Kurczowo trzymając się przeszłości,
zatracam się we wspomnieniach.
Tam zostawiłam siebie,
porzuciłam wszystkie marzenia.

Patrzysz się na mnie, lecz wierz mi,
że nie widzisz nic prócz uśmiechu.
Nie wiesz jaką walkę toczę,
żeby wstać każdego kolejnego dnia.

Coraz częściej przegrywam,
zamykając oczy, zapominając o tym,
że jeszcze żyję...

Został tylko mój cień, znikający dzień po dniu...

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • 7 October 2014, 00:40

    Czasem zbyt ciężką.
    Także pozdrawiam życząc dobrej nocy :)

  • krysta

    7 October 2014, 00:39

    wspomnienia są częścią naszego życia, jednak nie powinny go przysłaniać...
    pozdrawiam na spokojną noc :)

  • 7 October 2014, 00:38

    Dziękuję, wzajemnie. :)