Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabierz mnie dziś

Kup mi pierścionek, taki z zielonym oczkiem... I kolczyki, złote!... kup mi proszę też... Na szczęście. Tak, jak obiecałeś. Na wszystkie dni i na każdą noc. Daj mi jeszcze siebie i nie będę chciała już nic więcej... Otul mnie ramieniem jak ciepłym kocem gdy pada deszcz... Podaj mi kubek, ten od Ciebie...tamten zbiłam... Nie kłamię. Chcę być z Tobą. Codziennie. Od wczoraj do zawsze. Kochaj mnie każdego dnia, i zimą i latem, wieczorem i rano.. Niezmiennie... Gdy śmieje się i gdy w oczach mam łzy ... Nie pozwól mi odejść gdy zwątpię... Bądź gdy upadnę i braknie mi sił. Pomóż mi wstać, chcę już stąd iść... Zabierz mnie. Teraz. Dziś.

3468 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!