Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płacz...

Kulę się w sobie
kiedy Twój płacz
Kochany skarbie
odbija się o ściany

Sypialnego gniazda
a matyczne ramiona
niosą delikatną ulgę
na drżące ciałko

Wyciągasz ze mnie
całe pokłady miłości
aby podarować namiastkę
tego co miałaś w brzuszku...

04.11.2021

52 833 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    5 November 2021, 04:46

    ..przypomniałaś mi to, co ponad 30 lat temu przeżywałam.. miłość i szczęście zaplecione z niepewnością i lękiem.
    Dasz radę ❤️