Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzisiaj patrzę na wszystko twoimi oczami

ktoś zdejmuje uśmiechy
z moich wspomnień

skulone kształty
majaczą niewyraźnie

w panice
usiłuję otworzyć oczy
zatrzymać resztki ciepła

wilgotne powietrze przytula mnie błogo
przecieram zaparowaną szybę

za oknem jak gdyby nigdy nic
stoi anioł
i macha mi skrzydłem na powitanie

teraz wiem
że wciąż jesteś przy mnie

http://www.youtube.com/watch?v=7T2BvzIvb5k

83 971 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    16 January 2014, 09:07

    Pozdrawiam Agnieszko dziękując za obecność :)

  • misiek45

    15 January 2014, 21:59

    Wyjątkowo ujmujący wiersz Onejko a w szczególności ten anioł za oknem ..-pozdrawiam serdecznie na dobranoc :)

  • onejka

    13 January 2014, 09:55

    Dziękuję :)

  • 12 January 2014, 21:17

    Wyjątkowe.
    Pozdrawiam. :)

  • onejka

    8 January 2014, 22:01

    Kochani, Wasza obecność pod tym wierszem jest dla mnie bardzo cenna, dziękuję serdecznie ;)

  • 8 January 2014, 20:44

    piekne slowa :)

  • Gaia

    8 January 2014, 20:12

    niektóre anioły są nimi na zawsze
    szczególnie te z cierpliwe wyciągniętą dłonią
    pomimo wszystko...

    Ładnie odwróciłaś perspektywę spojrzenia :)

  • Czinka

    8 January 2014, 15:39

    Piękny wiersz
    mimo smutku jest i optymizm..niech zawsze będzie obok i otula skrzydłem ciepła

    ..pozdrawiam:)

  • 8 January 2014, 11:13

    Bardzo ładny , ale smutek ''ma na twarzy''
    ;) wyprasowane uśmiechy poukładał na pułkach w szafie ,sknerus ;)
    Pozdrawiam ;)