Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pieczątka

Ktoś przypieczętował nam życie.
Zarezerwował okno w pociągu
Ławkę w dużym mieście..
Gdzie chcieliśmy kochać
i nigdy stamtąd nie odchodzić.
Polana, dróżka, autostrada..
Peła różnych śladów i splecionych losów.
Ktoś jechał po śmierć,
Ktoś nie mógł doczekać się życia.
Ktoś całował.
Ktoś płakał
Ktoś wariował i tracił kontrolę.
Tyle przeciwnych zjawisk.
Na planecie logiki .

Wilczkowi... Leila!

12 119 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!