Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Deja vu

ktoś pociągnął wapnem kontury
niewyraźnego dotąd świata
budzę się z kociego snu
ty masz białe wąsy gdy się uśmiechasz

mruczymy
na śnieżnej pierzynie zostawiamy
muśnięcia oddechów
odciski łap

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    11 January 2021, 17:41

    PATRYCJA, dziękuję bardzo🌷

  • scorpion

    10 January 2021, 23:08

    Zaplagiatowałaś mój tytuł, jesteś tego świadoma? I konsekwencji?

    ;)

    • Sylwia P.

      10 January 2021, 23:18

      Bosz, nie... Serio?😉 I co mi zrobisz, wsadzisz mój nos w śnieg 😁

    • Sylwia P.

      10 January 2021, 23:21

      P. S. Wrzuć w wyszukiwarkę...😁

    • scorpion

      11 January 2021, 00:01

      xD

    • Sylwia P.

      11 January 2021, 10:31

      Nigdy do końca nie zrozumiem o co chodzi z tym xd...

    • scorpion

      11 January 2021, 23:41

      To takie umieranie ze śmiechu, ból brzucha ;)